ALCRO PARTI

Din främsta partner inom måleri och rådgivning

Alcro Parti erbjuder stöd i allt från valet av färg till hur du ska måla. Som experter vänder vi oss till dig inom bygg, hotell- och restaurang, industri, butik, event samt alla typer av allserviceföretag.

Vi är Alcro Parti

Tillsammans med våra ägare, Tikkurila Sverige AB och Alfort & Cronholm AB, har vi en sammanslagen historia på över 150 år. Vår långa branscherfarenhet i kombination med vårt kundfokus och kompetens inom färg och måleri, gör oss till de problemlösare vi är – och alltid har varit.

Förutom professionell rådgivning är vi stolta över vårt breda produktsortiment. Allt du behöver inom färg och måleri finns hos oss. Du har även tillgång till hela sortimentet online – i vår webbshop som har öppet dygnet runt. Vi träffar dig gärna ute på arbetsplatsen eller direkt vid bygget. Väl mött!

Målerikonsult

Dags för besiktning? Krånglar juridiken? Lugn. Vår konsultavdelning hjälper dig med allt.

Personalen

All personal har stor kunskap och lång erfarenhet av de produkter vi erbjuder. Det är därför vi alltid kan ge dig den bästa tänkbara personliga rådgivningen – var du än befinner dig.

Alcro Partis kundansvariga besöker dig gärna på arbetsplatsen, och hjälper dig att göra rätt val tillsammans med dina slutkunder. Om du har en fråga så ser vi alltid till att ge dig ett bra svar. Vi tar oss an ditt projekt som om det vore vårt eget.

Vår trevliga personal möter dig där du är. De ser till att du får det du behöver och kan känna dig trygg med hur du ska använda det.

Alcro Parti hjälper andra – att hjälpa andra.

Våra kära kunder

Våra kunder är oftast företag som förvaltar och underhåller sina egna fastigheter, eller utför arbeten och åt andra. Vi hjälper allt från byggföretag till verksamma inom hotell- och restaurang att lyckas med sina projekt.

Alcro Parti ser till att du lyckas – oavsett hur stort eller litet ditt projekt är.

Du är alltid välkommen till någon av våra Alcro Pro Center-butiker – men vi hjälper dig gärna direkt på plats, vid bygget eller på din arbetsplats. Du kan också höra av dig till oss genom vår smidiga kundtjänst.

Alcro Parti förenar tradition med nytänkande – i stort som smått. För oss är det lika viktigt att ha en toppmodern färgfabrik med distributionscentral i Nykvarn, som att du möts av ett gott nybryggt kaffe och trevlig personal i någon av alla våra yrkesbutiker.

Kontakt

Låt oss prata färg!

Har du frågor eller vill boka ett möte? Välkommen att fylla i formuläret – vi ser fram emot att höra från dig!

Ta del av förmåner, mervärden och erbjudanden. Följ länken nedan och bli kund hos oss idag!

Kontakta oss

Formuläret har skickats
Något gick fel när formuläret skulle skickas, kontrollera att informationen är korrekt.